Overvliegdienst: ze zijn gevlogen!


Om de gemeente iets te laten meebeleven van de uitvliegdienst hebben we een heel aantal mensen gevraagd een bloem te brengen voor alle jeugd die afscheid nam van de basisschool. Aan elke bloem werd een kaartje met een wens gehangen en kijk wat een leuke boeketten het geworden zijn. Met dank aan gulle gevers!  Na het beklimmen van de toren werd er dus nog een foto gemaakt, jammer dat Guusje al vertrokken was, maar zij hoorde ook bij dit groepje!
Ook voor de nieuwe jeugdouderlingen Daniël en Esther stond een vaas met bloemen klaar.
 

Belijdeniscatechese

Ja’ zeggen om bij Jezus te willen horen. ‘Amen’ zeggen op je doop. Volwaardig lid worden van de kerk. Dat doe je als je in de kerk belijdenis doet van je geloof. Wie overweegt om geloofsbelijdenis te doen, of daar vragen over heeft, die kan contact opnemen met ds. Dibbets (tel. 015-3808255, e-mail: predikant@protestantschipluiden.n of via WhatsApp 06-21976875). Praat er ook eens met anderen over en nodig hen uit om hetzelfde te doen. Wie weet kan er een groepje gevormd worden, maar ook met twee of drie kunnen we in januari starten.

Basiscatechese

Jongeren tussen 12 en 14 jaar zijn van harte welkom op woensdag 16 september om 19.00 uur in de Kajuit van het Baken om op een leuke en leerzame manier de betekenis van kerkelijke symbolen en gebruiken te ontdekken. Tot ongeveer 20.00 uur zal ds. Dibbets je een stukje wijzer maken. Dit is (bij voldoende belangstelling) het begin van een serie van 10 bijeenkomsten. Graag aanmelden bij predikant@protestantschipluiden.nl of 06-21976875

Viering Jacobuskerk (Dorpskerk gesloten)

Zondag 20 september 2020 om 10.00 uur 
Ds. E. Dibbets-van der Roest
Oecumenische viering in de Jacobuskerk,
vooraf opgeven via Schipluiden@onzelievevrouwvansion.nl

Protocol 150 cm Dorpskerk, klik hier
Kerkomroep, klik hier, kies voor de Jacobuskerk
Liturgie Vredesdienst, klik hier
 
Collecte
U kunt uw gift als vervanging van uw bijdrage in de collecte overmaken op rekeningnummers:
Kerkrentmeesters van de Protestantse Gemeente Schipluiden
NL08 RABO 0146 8315 27
Diaconie van de Protestantse Gemeente Schipluiden en Zending
NL83 RABO 0146 8315 35.