zo 13 okt 2019  om 10.00 uur
Voorganger: Ds. Erika Dibbets-van der Roest
Viering Dorpskerk en KidsPraise

Kidspraise 13 oktober
De kidspraise gaat dit keer over rekenen. Delen is vermenigvuldigen. Of in makkelijkere woorden: Gedeeld door is keer. Wat heeft dat nou met de Bijbel te maken? In de Bijbel staat een verhaal dat er heel veel mensen naar Jezus komen luisteren. Bijna niemand heeft eten meegenomen. Voor iedereen samen zijn er vijf broden en twee vissen. Hoe zou dat verder gaan? Kom je luisteren naar het verhaal? We gaan ook spelletjes doen, dus neem je vriendjes en vriendinnetjes ook mee!

Vandaag collecteert de diaconie tijdens de dienst via kerk in actie voor het Werelddiaconaat. In de sloppenwijken van Bogotá houden drugsgeweld en zware criminaliteit jongeren volledig in de greep. In één van de gevaarlijkste wijken van de stad zijn we een kookschool annex restaurant gestart. Zestig kansarme jongeren worden er opgeleid tot chef-kok en leren hoogwaardige en gezonde gerechten te bereiden met producten van boeren uit de omgeving.
Inmiddels is in de Colombiaanse stad Cali een tweede kookschool geopend. Op beide locaties leiden we in totaal 180 jongeren op. Collecteer mee en geef kwetsbare jongeren de kans van hun leven om niet in de criminaliteit verzeild te raken!
Met uw hulp kan het project door Kerk in Actie mede ondersteund worden en bevelen we daarom dit project dan ook van harte bij u aan. Geeft u liever een gift via de bank dan kan dit op;
Diaconie Prot. Gemeente bankrek. nr:
NL83RABO0146831535 o.o.v. Colombia 

 
 

terug