Adventsproject 2019 Adventsproject 2019

Hallo kinderen!

Zondag 2 december is het 1e advent, dat betekent dat we de komende 4 zondagen naar kerst toe leven. Het thema van het kerstproject is: Lichtdragers van God. In de kerk staat een mooie glas-in-lood kaars (glas-in-lood ziet er net uit als een kerkraam). Deze kaars stelt Zacharias voor. In de tempel krijgt hij een boodschap van God. Hij vindt het moeilijk om te geloven dat hij een zoon zal krijgen. Misschien ken je dit verhaal, als je wil weten hoe het verder met hem gaat, kom dan zondag naar de kindernevendienst.  
 
Zondag 9 december 2018 is het kidspraise, waarschijnlijk heb je daar een uitnodiging voor gehad. Het is tweede advent er staat nu een 2e kaars in de kerk. Deze kaars stelt Maria voor. Maria krijgt ook een boodschap van God. Maria heeft wel vragen, maar vertrouwt op God en zegt: wat U doet Heer is goed. U wil ik dienen. Wil je daar meer over weten kom dan zondag naar de kidspraise. Tot dan!
 
 

 
Kindernevendienst Kindernevendienst

Tijdens de ochtenddienst gaan de kinderen van de basisschool naar de kindernevendienst. Zij komen tijdens de collecte weer terug in de kerk, samen met de kinderen van de oppas.