Vrouwengroep Isja

Voor vrouwen is er om de week de mogelijkheid om op vrijdagmiddag tijdens schooltijd bij elkaar te komen en in gesprek te gaan over bijbelse thema’s en persoonlijke ervaringen uit te wisselen. We kiezen een thema wat voor vrouwen interessant is en verbinden dat met bijbelse verhalen. Een leerzame, bemoedigende en tegelijk gezellige ontmoeting onder het genot van een vers kopje thee!


Thema
In het seizoen 2019-2020 beginnen we met de bespreking van studies over het thema ‘Goed Boos’. Is boosheid nu goed of slecht? Hoe maak je een spannende situatie op een opbouwende manier bespreekbaar? Hoe verandert er iets ten goede als je respectvol met elkaar omgaat, ook als iets je irriteert? We gaan kijken wat we kunnen leren van bijvoorbeeld Kaïn, Jona, Paulus en Barnabas, Jacob en Esau en ook Jezus zelf. We verwachten een brede variatie aan bijbelse inzichten en practische tips te ontvangen.
Praktisch: Gespreksmateriaal krijg je ter plekke als kopie (of eerder als je bent aangemeld). Graag een eigen Bijbel meenemen.
Startdatum: vrijdag 13 september 2019
Tijd: 13.30 uur
Duur: ongeveer 1½ uur
Plaats: Pastorie, Dorpsstraat 2
Aanmelden kan (maar is niet noodzakelijk; je mag ook spontaan aanschuiven) bij ds. Erika Dibbets: predikant@protestantschipluiden.nl


 
terug

Viering Jacobuskerk (Dorpskerk gesloten)

Zondag 20 september 2020 om 10.00 uur 
Ds. E. Dibbets-van der Roest
Oecumenische viering in de Jacobuskerk,
vooraf opgeven via Schipluiden@onzelievevrouwvansion.nl

Protocol 150 cm Dorpskerk, klik hier
Kerkomroep, klik hier, kies voor de Jacobuskerk
Liturgie Vredesdienst, klik hier
 
Collecte
U kunt uw gift als vervanging van uw bijdrage in de collecte overmaken op rekeningnummers:
Kerkrentmeesters van de Protestantse Gemeente Schipluiden
NL08 RABO 0146 8315 27
Diaconie van de Protestantse Gemeente Schipluiden en Zending
NL83 RABO 0146 8315 35.